КАрам си вчера аз пичовската към Търново, набичил съм музичката, климатроника ( на 2 черти) и както съм на пета смъквам си една предавка надолу и тръгвам да изпреварвам ( карам със 140-150 и изведнъж колата придърпа рязко и угасна...Светна ми лампата за инжекцията, отбих встрани спрях. Запалих наново и все едно нищо нямаше? Добре случило се, както и да е но после карам си пак по прав път и ми се пъне отзаде некф форд и си викам я да го издухам, е добре издухах го ама пак като стигнах нещо от сорта на 150 колата отново угасна...На връщане от Търново пробвах да карам с изключен климатроник и си викам да я юрна пак лекичко да видим какво ще стане и тоя път нямах никакви проблеми, но пък като се замисля я настъпих по-предпазливо от предните пъти, защото не ми се рискуваше отново да забавям от 150 с втвърден волан и спирачки. Идеи какво може да е това или някой да го е преживял? Всеки път като гаснеше инжекцията светеше и като запалех се изчистваше.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Угасна в движение!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеКАрам си вчера аз пичовската към Търново, набичил съм музичката, климатроника ( на 2 черти) и както съм на пета смъквам си една предавка надолу и тръгвам да изпреварвам ( карам със 140-150 и изведнъж колата придърпа рязко и угасна...Светна ми лампата за инжекцията, отбих встрани спрях. Запалих наново и все едно нищо нямаше? Добре случило се, както и да е но после карам си пак по прав път и ми се пъне отзаде некф форд и си викам я да го издухам е добре издухах го ама пак като стигнах нещо от сорта на 150 колата отново угасна...На връщане от търново пробвах да карам с изкючен климатроник и си викам да я юрна пак лекичко да видим какво ще стане и нямах никакви проблеми, но пък като се замисля я настъпих по предпазливо от предните пъти, защото не ми се рискуваше отново да забаеям от 150 със втвърден волан и спирачки. Идеи какво може да е това или някой да го е преживял? Всеки път като гаснеше инжекцията светеше и като запалех се изчистваше.Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеА чипвана ли ти е колата???
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеДааа.... Но е чипната от мин година октромври и без някакви сериозни проблеми...досега?Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеНай-вероятно ще купуваш помпа високо налягане.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеГоворим си за горивната помпа, нали така? Някаква приблизителна цена можеш ли да ми кажеш?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТо на диагностиката ще си покаже. Но сякаш на помпа отива наистина - гасне при рязко ускоряване, а при плавно - не. Не е първия дизел с такива симптоми
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеИ при мен като я натисна много има един момент в които все едно изгасва, мисля че само веднъж е угасвала де. Сякаш разтоварва, отпуска изведнъж. Мисля, че имаше някъде мнения по тази тема.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Аз залагам на две неща.Погледни си помпата дали има теч на нафта.Ако има съм почти сигурен че е рейката.110 лева ремонтен комплект и 150 лева ремонт.Ако няма теч най вероятно е клапана за високо налягане 580 лева на две болчета се държи.Това гасене на колата трябва да се появява като я натовариш смело.На мен лично ми го правеше между 1-2;2-3;3-4 и един път след превключване от 4-5.Най лекия ремонт е само почистване на клапана.Така стана при мен.Благодарности за Иво шефа на БулАвто-Варна.Супер пич и колега.Само той ми пипа Италянката.И съм на 1000% доволен и удовлетворен.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
Comment